21 Nisan 2016 Perşembe

Sabahları Ilık Limonlu Su ile Zayıflamak ve Sağlıklı Kalmak

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte özellikle hanımlar kışın alınan fazla kiloları verme sıkıntısıyla yüzleşirler. Fazla kilolardan kurtulmak için kimi diyet yapar kimi spora başlar. Ancak bilinçsizce uygulanan diyetler ve yapılan sporlar kalıcı kiloda kalmak için yeterli olmaz. Çoğu zaman fazlasıyla geri alınır. Günümüzde diyetisyenlere göre zayıflatan besin veya içecek yok. Bunun için hareketli yaşam, doğru gıdalarla sağlıklı beslenmek gerekir.





 Özellikle sabahları aç karnına içilen ılık limonlu su kilo kontrolünü korumakta dolaylı olarak fayda sağlar. Bir su bardağı ılık suya yarım taze sıkılmış limonun suyunu eklemek yeterlidir. Burada önemli olan suyun ılık olmasıdır. Soğuk su midede az kalır. Oysa ki ılık su midede daha uzun süre kalır, doygunluk hissi verir, yağ yakımını kolaylaştırır.
Ayrıca ılık olarak içilen limonlu su sindirime yardımcı olur, idrar söktürücü özelliği ile toksinlerin atılmasın sağlar. Vücutta demir eğilimini arttırır, bağışıklık sistemini güçlendirir, ph asit dengesini düzenler, cildi temizler. Lenf Sistemine su kazandırır. Nefesi temizler, Enerji verir ve Ruh Halini düzenler. Bu kadar yararlı bilgiden sonra sabahları limonlu su içmek herkesin kendi taktirinde. Düzenli olarak deneyenler faydalarını görür.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder